Translate

duminică, 12 aprilie 2009

Amuzant

In ultimul timp stau pe forumurile pentru mamici si viitoare mamici. Citesc experientele altora si ma emotionez , dar in acelasi timp ma si amuz . Sa vedeti de ce :

"Tipa gravida pe ultima suta de metri. Sotul pleaca la pescuit. Actiunea se petrece in 89 prin vara, cand nu existau tel mobile. Sotul trebuia sa se intalneasca la Republica la metrou cu un prieten. Acel prieten trece insa pe la ei pe-acasa dar dupa ce sotul plecase si o gaseste pe ea in contractii. Tipa ii zice : "Fugi dupa el ca a plecat la metrou si spune-i sa se intoarca ca o sa nasc". "Eu intru sa fac un dus , imi fac bagajul si il astept". Prietenul alearga disperat pana la metrou...insa intra pe peron cand metroul pleca. Innebunit a facut singurul lucru ce putea fi facut, iar sotul a auzit in microfon anuntandu-se : "Tovarasul Chiru este rugat sa coboare la prima statie si sa se intoarca acasa deoarece ii naste nevasta"

2 comentarii:

  1. acum nu mai este cazul...pentru ca eu sigur nu plec la pescuit (urasc sa pierd timpul si rabdarea pe marginea baltii) ...si apoi, avem telefonia mobila:D...

    te ube:X

    RăspundețiȘtergere
  2. ¨”°S•Mariposa•S°”¨14 aprilie 2009 la 19:51

    si eu te iubesc ...

    RăspundețiȘtergere