Translate

vineri, 10 octombrie 2008

E femeia egoista daca isi doreste ...


... ca iubitul ei , sa ii fie alaturi in anumite momente ? Eu cred ca nu . E o vorba : " Femeia trebuie iubita , nu inteleasa " . Ei bine ce se intampla cand ea nu se simte iubita si mai ales cand e pusa inaintea altor probleme.
Mai e o vorba : " Intr-o relatie sunt doua persoane , care au in aceasi masura aceleasi drepturi , nici una nu trebuie sa fie mai presus de cealalta" , dar daca deja se uita chestia asta si apare egoismul de sine . Barbatul nu isi da seama , ca uneori femeia de langa el are nevoie de el , are nevoie de calmul lui , de sprijinul lui si de afeactiunea lui .
Da poate o femeie generalizeaza mai mereu si poate exagereaza , poate e prea dornica de afectiune , dar ce e rau in faptul ca are nevoie de el ? Nu vad chestia asta ca o dependenta a femeii fata de barbat , ci mai degraba ca o dependenta de dragoste si de afectiune necesara , pe care o face pe ea mai frumoasa si fericita.

2 comentarii:

  1. Nu e egoista deloc, dimpotriva e foarte bine ca isi doreste sa fie in centrul atentiei barbatului de langa ea. Dar ce se intampla cand, in momentele in care exagereaza raneste, zdruncina increderea barbatului care o iubeste?

    RăspundețiȘtergere
  2. ¨”°s•Mariposa•s°”¨13 octombrie 2008 la 11:02

    Sincer un barbat trebuie sa ramana barbat , increzator in sine si cu fire puternica. Deci ( excluzand persoanele de fata ) eu nu prea am vazut un barbat care cum spui tu este zdruncinat :D .

    RăspundețiȘtergere