Translate

joi, 13 noiembrie 2008

Exista mai multe feluri de a agata :

Citeam asta si mi-am adus si eu aminte de o faza tare din microbuz . Apropo de titlu de mai sus , doi cocalari , unul gras , altul mai slab, zici ca erau Stan si Bran , diferenta este ca aia chiar erau comici , astia fac glume fara gust . Cum zice o vorba : " Doar doua lucruri sunt infinite , Universul si prostia omeneasca , si nu sunt sigur in legatura cu primul " ( Alber Einstein ) , ei mereu te suprind si mereu neplacut . Ca sa imrpesioneze ca sunt mari si tari si ca au "valoare" se fac ca se apleaca si ca ridic cateva sute de lei ( nu va ganditi ca multe , doar vreo 2 sau 3 ) de la picioarele unei fete si gesticuleaza , cica se impresioneze . Vorbesc cu ea , ea nu zice nimic , practic ii ignora ( desteapta fata :D ) si ei continua. Ea coboara , ei tipa : Stai sa-ti dam/ dau numarul de telefon , sau mi-l /ni-l dai tu pe al tau ? ...
Fie ce practic m-a deranjat pe mine a fost faptul ca ei erau ferm convinsi ca pot cumpara atentia ei cu bani sau macar au avut impresia ca o pot face .
Macar daca era ceva de ei , dar cum " Vrabia malai viseaza" au impresia ca daca au cateva sute de lei in buzunar sunt mari si tari . Ma intreb : Oare era zi de salariu :)) ? In comparatie cu alti cocalari cu masini scumpe astia erau intr-un Maxitaxi care semena cu o caruta fara cai .
Fie cum am ajuns eu pe acolo ... asta e alta poveste ( Carnet am , mai trebuie "ascutitoarea")

Un comentariu:

  1. intr-adevar, sunt multe feluri in care poti agata (desi nu-mi place deloc termenul asta...poate mai degraba de a porni o conversatie). si felul cocalaresc e unul din ele. dar, daca cel care pune in practica acest mod intalneste o persoana cu mult peste IQ-ul lui, e posibil sa ramana doar cu impresia ca totusi el e cel mai tare, iar persoana nu era de el...ca nu i-a apreciat valoarea adevarata:)). daca in schimb da de vreo persoana cu aceeasi mentalitate de coca, atunci totul vine de la sine. ce ma ingrijoreaza insa ca riscam sa ne trezim apoi cu mici cocalari, care, desi sunt mult la ora actuala, se inmultesc precum iepurii;)).

    RăspundețiȘtergere