Translate

luni, 3 august 2009

Dupa mult timp ...

... am reusit sa termin rochita . Am crosetat la ea de la sfarsitul lunii Aprilie si astazi in sfarsit am reusit sa zic : GATA AM TERMINAT !
Am pornit de la ideea ca mi-am propus , acum cativa ani ,ca atunci cand voi ramane gravida sa crosetez un mileu .Adevarul e ca m-am straduit sa incep sa lucrez la unul , dar nu prea m-a incantat apoi , cred ca si ideea ca dupa aceea va sta undeva si se va umple de praf . Si cum aveam ata colorata , care o cumparasem defapt pentru bratarile de pe bijou ,m-am hotarat sa-mi fac o bluza , care intre timp s-a transformat in ceea ce o sa vedeti mai jos.Prima mea rochita , facuta si muncita de mine ! Prima mea creatie . Sunt foarte fericita ca am reusit sa fac asta !
Am reusit sa-mi creez si niste accesori , care sa se asorteze cu ea!
Si daca tot am zis ca am facut asta in timpul sarcini , vi-l prezint si pe David in "garsoniera" lui la 34 de saptamani !

6 comentarii:

  1. Sa o purtati sanatosi, ca-i tare frumoasa.cata rabdare ai :), eu daca as fi gravida de 3 ori si nu as reusi sa fac mai mult de bretea si aia gresita asa ca trebuie desfacuta.
    eu in timpul sarcinii am tot tricootat pentru strumf si pe la sfarsit m-amapucat si de croitorie, dupa o jacheta si o salopeta m-am lasat pagubasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ¨”°S•Mariposa•S°”¨4 august 2009 la 01:56

    @ Povestitorul : Multumim foarte mult ...
    Intr-adevar pot spune ca am avut foarte multa rabdare , dar cred ca fost mai degraba mai multa ambitie ... ca de multe ori ma apucau nervii cand ma gandeam ca mai am o gramada ... numaram dungiile ;)) ...
    Eu sper sa mai am timp macar sa ma mai tin de bijou cand o sa vina David ! Dar vedem noi atunci !
    Pupici de la noi :*

    RăspundețiȘtergere
  3. vaaaai, ce frumooos:D:D m-am indragostit...
    iar burtica e adorabila, o sa fiti niste parinti tare hippie, asa cum imi place mie:)

    cat despre rochita, ai folosit vreun model anume? ce fel de ochiuri ai facut? eu sunt obsedata de crosetat si tricotat, daca vrei iti dau niste pdf-uri cu modele pentru bebelusi absolut adorabile:D

    pupicei dulci

    Mon

    RăspundețiȘtergere
  4. ¨”°S•Mariposa•S°”¨4 august 2009 la 11:41

    @Mon : Multumesc mult de tot ... Am pornit la un model de bluza , care era cu totul altfel ... defapt partea in care stau sanii sa zic asa am copiat-o , ca nu stiam cum se face... Am luat-o babeste ... restul a fost intuitie ...E greu de explicat ... Am vrut sa vad ce iese ... Mail-ul meu e lorennafrancisc@gmail.com sau pe mess ma gasesti la lorena.francisc...

    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. in sfarsit....am scapat de ate lasate in pat:D:D:D

    lasand gluma la o parte, eu am avut ocazia sa o vad pe viu, si e pur si simplu adorabila;))

    sunt mandru de ce ai reusit sa faci in ultimul timp, si te iubesc enorm pentru asta:X

    RăspundețiȘtergere
  6. ¨”°S•Mariposa•S°”¨4 august 2009 la 13:30

    @ Mariposul : Asa deci .. ate in pat ... :)) ... Dar n-ai scapat de bilute =)) ...
    Ador sa-ti vad privirea cand auzi ca mai cade una cand scuturi cearcefurile =)) ...

    Te iubesc :X !!!

    RăspundețiȘtergere