Translate

sâmbătă, 19 februarie 2011

Purcelusi


Cred ca stiti deja de provocarea mea, legata de purcelusii facuti in Paint. Ei bine, am decis ieri, dupa ce am terminat aceste charms-uri ;)), sa le zic asa, sau mai pe romaneste agatatori de telefon, sa ofer unul/una prin tragere la sorti, cu ajutorul lui Ramdom.org, celor care se vor inscrie in concurs.
Ce trebuie sa faci :
- Sa desenezi un porcusor in paint.
- Sa-l personalizezi,adica nu trebuie sa fie neaparat roz, il poti face si albastru, verde sau orice culoare vrei. Sa-i desezezi o fundita sau ochelari, ce vrei tu, important e sa fie unic.
- Sa-i creezi o poveste. De exemplu : cum il cheama, ce-i place sa faca, ce ii place sa manance etc. Sa-i dai viata ;))...
- Sa trimiti desenul, impreuna cu povestea scurta, pe mailul meu lorena.francisc@yahoo.com
Nu exista limita de varsta, nu trebuie sa fii blogger ca sa faci asta ;)), trebuie doar sa oferi 5 sau 10 minute din timpul tau sa-ti creezi porcusorul si apoi sa-l trimiti pe mailul meu. Cu cati mai multi faci si trimiti cu atat mai mult ai sanse sa castitgi.
Linkuri utile :
- Video tutorial : http://mariposi.blogspot.com/2011/01/cum-sa-desenezi-un-porcusor-in-paint.html
- Provocarea si primul exemplu, concurent, care defapt e o ea :X : http://mariposi.blogspot.com/search/label/Surcel
O sa postez fiecare purcelus in parte pe blog impreuna cu povestea lui. Nu voi dezvalui mailul tau, decat un nickname sau un nume, ca sa nu avem probleme dupa ;))...
Concursul se va termina pe data de 8 Martie, ca sa fie cu Fiesta ;)) ...
Ca sa nu exista nelamuriri in legatura cu castigatorul voi filma toata extragerea.


Aici gasesti porcusorii inscriti pana acum in concurs :
( click pe imagini sa descoperi povestea lor )

2 comentarii:

  1. ma sti bn!ideea e foarte buna.....asa iti dai seama de citi vizitatori ai. dar sincer nu stiu cit o sa prinda pt ca premiul e aproape simbilc si nu stiu citi sunt dispusi sa piarda din timpul lor.asta e parerea mea si nu vreau sa te superi.....succes si bafta multa....pooop lui david,sa fie sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga "Anonima din Pl", stiu ca premiul nu e mare, dar e interesanta ideea concursului. E un concurs de creativitate si pana acum a avut succes !
    Pupici lui Sebi !

    RăspundețiȘtergere