Translate

duminică, 2 ianuarie 2011

Febra mare !

Azi sunt un pic suparata,David a facut febra si este un pic palid.Nu stiu de la ce se trage febra asta,pentru ca l-am imbracat bine inainte de a iesi cu el afara zilele trecute.Ma gandesc ca totusi se intampla asta de la niste  maselute, care isi fac loc sa iasa,desi mari probleme n-am avut cu el la capitolul asta in trecut.
Sper sa-si revina cat mai repede si sa-l vad din nou cum face nazbatii prin casa!

@Later edit: Am fost cu David la pediatru,are Laringita si clar ca de la asta a pornit febra. Ce e trist e ca abia mai mananca si nici nu vrea sa ia nici medicamentele. 

4 comentarii:

  1. Lore, doctorii spun ca aparitia dintilor nu se asociaza cu febra, deci e altceva. Eu am pus ? asta la doctor de o mie de ori de aceea stiu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa mai zic sincer...
    Am avut o seara de cosmar cu febra asta. Nu stiam ce sa-i mai fac. Acum vad ca nu mai are nimic! Dar voi fi cu ochii pe el incontinuare.

    Multumesc de sfat :X!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mititelul...acum sper ca e mai bine...cat despre dinti - febra, se asociaza foarte mult ...Nicol a facut febra numai cand i-au iesit dintisori sau maselute...nu zic ca febra nu se face si la raceli...pupici piticului si sper ca e mai bine..te cred ca ai fost stresata...si eu la fel ma stresez cand are putina febra.cand face febra noaptea o tin langa mine in pat sa o verific ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da acum e mai bine :) ... Inca mai tuseste un pic, dar isi revine el.

    RăspundețiȘtergere